Translate

EnglishFrenchGermanItalianPortugueseRussianSpanishTurkish

 

Bleach İzleme Sıralaması

 



*TÜM SERİYİ SIRASIYLA İZLEYEBİLECEKSİNİZ.

*NERELERDEN İZLEYECEĞİNİZİ İÇİNE YAZDIM.


KONULARI

BLEACH
Kurosaki Ichigo 15 yaşında normal bir öğrencidir, ancak ölülerle iletişim kurma becerisine sahiptir. Ichigo'nun babası ve kardeşleri aileye ait bir klinik işletmektedirler. Birgün, shinigami(ölüm tanrısı) olan Kuchiki Rukia, Ichigo'nun odasına camdan girer ve Ichigo'nun onu görebildiğine çok şaşırır. O anın kargaşasında çevreye gelen hollow(kötü ruh) ile dövüşürlerken, Rukia güçlerini Ichigo'ya geçirir. Shinigami güçlerini alan Ichigo, Rukia ile beraber hollow'ları yok etmeye başlar.

BLEACH DEVAM SEZONU
Ichigo Kurosaki, şans eseri bir Soul Reaper'ın güçlerini kazandı. Bir Soul Reaper taşıyıcısı olarak, Ichigo, ölen ruhların toplandığı bir yer olan Soul Society'nin kargaşasına yakalandı. Ancak arkadaşlarının yardımıyla Ichigo daha da güçlenmek için her zorluğun üstesinden geldi. Memleketi Karakura'da yeni Soul Reaper'lar ve yeni bir düşman ortaya çıktığında, Ichigo ihtiyacı olanlara yardım etmek için Zanpakuto'su ile savaş alanına geri döner. Soul Society, Yaşayanların Dünyasında yok edilen Hollowlar'ın sayısında ani bir artış gözlemliyor. Ayrıca Rukon Bölgesi sakinlerinin kaybolduğuna dair ayrı raporlar da alıyorlar. Son olarak, Soul Reaperlar'ın evi olan Seireitei, kendilerine Wandenreich adını veren bir grup tarafından saldırıya uğrar. Tüm Quincy'lerin babası Yhwach tarafından yönetilen Wandenreich, şu mesajla Soul Reaper'lara karşı savaş ilan eder: "Bundan beş gün sonra Soul Society, Wandenreich tarafından yok edilecek." Soul Reaper'ların binlerce yıldır sakladığı tarih ve gerçek sonunda gün ışığına çıkıyor.


Filler bölümü ne demek? Filler ne demek? 
Filler bölüm mangada olmayan konulardan oluşur. Kısacası doldurma bölümdür. Anime, mangaya yaklaştığı zaman manga ilerlesin diye aralara koyulan bölümlerdir. İsterseniz izlersiniz, isterseniz izlemezsiniz.




TIKLA

Yorum Gönder

Daha yeni Daha eski