Translate

EnglishFrenchGermanItalianPortugueseRussianSpanishTurkish

 

Telefonunuzun Kameralarını Devre Dışı Bırakma Uygulaması - MOD PREMİUM






ÖZELLİKLER ve NOTLAR

Kamera engelleyici bir kamera gizlilik aracıdır. Kamera engelleyici, telefonunuzun kamerasını devre dışı bırakır ve engeller ve suiistimal, izinsiz veya etik dışı kamera erişimine karşı kamera koruması sağlar.

 Kamera engelleyicisi kameranın tüm uygulamalara ve tüm android sistemine erişimini engeller.

Gizlilik koruması her birey için çok önemlidir. Android platformunda Kamera İzni kullanarak birçok uygulama mevcuttur. Bunlar sizi tanımadan arka planda herhangi bir zamanda fotoğraf çekebilir veya video kaydedebilir ve web'e aktarabilir. Kamera Engelleyicisi, telefonun kamera erişimini engelleyerek gizliliğinizi koruyacaktır.

Bu uygulamanın en iyi yanı, uygulamanın kendisinin Kamera İzni gerektirmemesidir. bu nedenle telefon kameranız% 100 korumalıdır, bu uygulama bile telefon kamerasına erişemez.

Bu uygulama, Cihaz Yöneticisi iznini kullanır. Aygıt Yöneticisi'nde telefon kameralarını korumak için "Kameraları Devre Dışı Bırak" güvenlik politikasını kullanır.

✔ ön ve arka kamera desteği 
Root Kök gerekmez. 
Battery Akü boşalmaz. 
✔ Hızlı ve kullanımı kolay



SIKÇA SORULAN SORULAR

S.1. Kamera Engelleyicide Kamera İzni Var mı? Ans. Hayır, Kamera Engelleyici'nin kamera izni yoktur ve Kamera Engelleyicisinin kendisi kameraya erişemez. 

S.2. Camera Blocker nasıl kaldırılır? Neden uygulamayı doğrudan ayarlardan kaldıramıyorum? Ans. Kamerayı engellemek için yönetici işlevini kullanan uygulama, böylece uygulama iki yolla kaldırılabilir. 

1. Uygulamayı açın ve altındaki "Uygulamayı kaldır" düğmesini göreceksiniz. VEYA 
2. Android Ayarları-Güvenlik-Cihaz yöneticisi - sadece işaretsiz kamera engelleyicisine gidin ve uygulamayı normal şekilde kaldırın. 

(Bu bizim mütevazi isteğimizdir, Uygulamayı nasıl kaldıracağınızı bilmiyorsanız, herhangi bir kötü değerlendirme veya değerlendirme vermeden önce lütfen bizimle iletişime geçin.)




TIKLA

Yorum Gönder

Daha yeni Daha eski