Translate

EnglishFrenchGermanItalianPortugueseRussianSpanishTurkish

 

Hesap Makinesine Şifreli Fotoğraf Video Gizleme

 






ÖZELLİKLER

☆ Resimleri Gizle ve Videoları Gizle
Calculator Photo Locker uygulaması, kişisel resimleri ve kısa videoları veya uzun filmleri gelişmiş korumayla gizlemenize olanak tanır. Klasörleri kullanarak kolayca yönetmek için fotoğraflarınızı düzenleyin. Ayrıca birden fazla resim ve videoyu gizleyebilirsiniz.

☆ Paylaşıma Göre Anında Gizle
Hesap makinesi fotoğraf kilidi uygulamasıyla paylaşarak telefon galerisinden veya harici SD karttan fotoğrafları ve gizli videoları doğrudan gizleyebilirsiniz.

☆ Doğrudan fotoğraf ve video çekin
Galeri fotoğraf ve video kasasında anında gizlenecek olan kilit uygulamasının içinden fotoğraf çekin veya video kaydedin.

☆ Son Uygulama Kilidi
PIN veya Desen kilidi kullanarak uygulamaları kilitlemek için favori stilinizi seçin. Sosyal uygulamalarınızı açmaya çalışan diğer kişilerin fotoğraflarını güvende tutabilirsiniz. Ayrıca parmak izi sensörü kilidini de destekler.

☆ Gizlilik Tarayıcısı
Web sitelerini yerleşik gizlilik tarayıcısı aracılığıyla görüntüleyin. Gizli modu kullanarak diğerlerini özel tarayıcı geçmişinizden uzak tutun. Resimleri ve videoları doğrudan tarayıcıdan gizleyebilirsiniz.

☆ Gizlenmiş simgeler
Hesap Makinesi Kilidi uygulama simgesi sihirli bir şekilde kaybolur ve seçtiğiniz gizli simgelerle değiştirilir. Bu hesap makinesi kilidi uygulamasını, telefonunuzun Ayarlar/Uygulamalar/Galeri Kilidi/ALANI YÖNETİN'den simge olmadan da başlatabilirsiniz.

☆ Davetsiz Misafir
Birisi zamanla yanlış şifreler girerek gizliliğinizi kırmaya çalıştığında, Davetsiz Misafirin fotoğraflarını çekin. Ayrıca bir e-posta uyarısı da ayarlayabilirsiniz.

☆ Decoy Fotoğraf Dolabı
Sahte gizli fotoğrafları diğer kişilere göstermek için alternatif şifre kullanarak sahte galeri video kasasını açın.

☆ Telefon Ekranı Çevirme Eylemi
Kasa uygulamanız, cihazınız yere doğru baktığında sizin tarafınızdan ayarlanan hızlı bir işlemi gerçekleştirir. Özel albümün güvenliğini sağlamak için acil durumda kasayı kapatmayı veya bir web sitesini veya seçilen başka bir uygulamayı açmayı seçebilirsiniz.

☆ Uygulama kilidi kılık değiştirme kapağı
Parolanızın kırılmasını önlemek için uygulama kilit ekranınızı gizleyin. Parmak izi tarayıcı ve sahte güç kapatma tasarımı, gerçek uygulama kilit ekranını gizlemenize yardımcı olur.

☆ Hesap makinesi koruması
Gizli Hesap Makinesi video kasası uygulamasının çocuklar veya yabancılar tarafından kaldırılmasını önler.
Bu uygulama, başka biri tarafından istenmeyen kaldırmayı korumak için Cihaz Yöneticisi iznini kullanır.

Bu uygulama, uygulama kilidi için Erişilebilirlik Hizmetini kullanır. Bu hizmet, pil gücünüzü korur ve görevleri azaltarak genel uygulama kilitleme hızını artırır. Erişilebilirlik hizmetinden veya cihaz yöneticisi izninden hiçbir zaman veri toplamadığımızı garanti ederiz.

☆ Medyayı geri yükle:
Kasanın içindeki Resimleri Gizledikten ve Videoları Kilitledikten sonra, gerektiğinde medyanızı göstermek için kasa uygulamasında sağlanan dışa aktarma simgesini istediğiniz zaman kullanabilirsiniz. Medyayı genel galeriye geri yüklemeye gerek kalmadan doğrudan sosyal uygulamalarda resim veya video paylaşabilirsiniz.

Bazı sık sorulan sorular:

S: Uygulamayı kaldırırsam, uygulamayı yeniden yüklediğimde resimlerimi geri alabilir miyim?
C: Uygulamanın kaldırılması, uygulamayı ve içindeki tüm kilitli dosyaları silmek anlamına gelir. Yeniden yüklemek, silinen dosyaları kurtarmaz. Bu nedenle, lütfen bu uygulamayı kaldırmadan önce tüm gizli dosyalarınızı gösterdiğinizden ve genel galeriye geri yüklediğinizden emin olun.

S: Ya telefonumu kaybedersem veya kırılırsam?
C: Kasa dosyalarınız çevrimiçi değil, yalnızca aygıtın içinde saklanır. Özel dosyalarınızı toplamıyoruz, bu yüzden bizimle herhangi bir yedeğimiz olmaz.

S: Şifremi unutursam?
C: Gizli kasayı açma kodunu unutursanız, kayıtlı e-posta kimliğinizle her zaman Parolayı Kurtarabilir ve bu uygulamaya, 7777 Girin ve ardından Şifre kurtarma seçeneğini başlatmak için Hesap Makinesi Uygulamamızdaki = düğmesini kullanarak yeniden erişebilirsiniz.




 NOT
Yüklemeden önce cihazınızdaki hesap makinesini devre dışı bırakın !!!





TIKLA

Yorum Gönder

Daha yeni Daha eski